Uleiuri Auto

In aceasta categorie poti descoperi gama de uleiuri auto pentru motor, transmisie, cutia de viteze si lichid de frana. Disponibile in cantitati diferite si potrivite pentru orice tip de masina. Asigura-te ca masina ta functioneaza in parametrii normali cu gama noastra de uleiuri auto la standarde ridicate.

Subcategorii

 • Ulei Motor

  Ulei de motor

  Uleiul de motor este o substanta lichida care asigura buna functionare a diverselor elemente din interiorul motorului. Rolul cel mai important al uleiului de motor este acela de a reduce frictiunea dintre piesele mobile ale motorului, creand o pelicula de ulei pe suprafata de contact dintre piese. Totodata uleiul de motor ajuta la degajarea caldurii din timpul arderii si fecarii protejand astfel componentele motorului. Uleiul auto pentru motor se alege dupa componenta si dupa vascozitate in functie de masina.

 • Ulei Motor Original
 • Ulei Cutie viteze

  Ulei Cutie de Viteze

  Recomandarea specialistiilor auto este aceea ca uleiul pentru cutia de viteze sa fie inlocuit cand acesta isi pierde din proprietati. Acest ulei se schimba mai rar decat uleiul de motor, este important sa avem grija de cutia de viteze. Schimbarea acestui ulei se face in functie de cat de des este utilizata masina.

 • Ulei Servodirectie

  Ulei Transmisie

  Alege ulei de transmisie recomandat de catre producatorul autoturismului tau. Cu ajutorul acestuia, cutia de viteze a masinii tale este protejata de uzura si va creste performanta auto reducand in acelasi timp consumul de combustibil. Astfel un ulei de transmisie ajuta la buna functionare a masinii si va facilita schimbarea mai usoara a vitezelor.

 • Ulei diferential
 • Lichid de Frana

  Lichid de frana

  Lichidul de frana are rolul de a facilita procesul de franare si de a reduce frictiunea dintre saboti si placutele de frana.

  Astfel pe site-ul Parts4Cars poti sa gasasti o gama completa de lichizi de frana la standarde inalte si preturi accesibile.

Producator

Vascozitate

Cantitate

TIP

Preferinte cookie
Produsul a fost adaugat cu succes la comparatia de produse!
Newsletter

Inscrie-te la newsletter
si primesti un

odorizant auto

CADOU

Oferta valabila pentru urmatoarea comanda.