Filtre Auto

Descopera gama de filtre auto aer, combustibil, ulei si habitaclu pentru orice tip de autovehicul. Gama noastra de filtre auto este compusa din produse de la producatori de top precum MANN.

Magazinul online Parts4Cars.ro iti pune la dispozitie gama de filtre auto pentru o gama completa si diversa de marci auto. Stim ca este importa...

Filtre Auto

Descopera gama de filtre auto aer, combustibil, ulei si habitaclu pentru orice tip de autovehicul. Gama noastra de filtre auto este compusa din produse de la producatori de top precum MANN.

Magazinul online Parts4Cars.ro iti pune la dispozitie gama de filtre auto pentru o gama completa si diversa de marci auto. Stim ca este important sa mentii performanta masinii la nivel inalt, astfel iti oferim filtre auto originale - care sunt vitale pentru a mentine sanatatea masinii tale.

Mai mult »

Subcategorii

 • Filtre Aer

  Filtre Aer

  Filtrul de aer este estential pentru filtrarea aerului care intra in motorul masinii. El este realizat din carton special, avand pori fini care blocheaza praful. Sunt mai multe tipuri de filtre de aer precum cele standard, conice, sport, dar toate au scopul de a curata aerul inainte de a intra in motor. 

  Filtru de aer este o parte a sistemului de admisie a masinii si este conceput pentru purificarea de praf a aerului ce intra in motor. Este recomandat sa schimbi filtrul de aer la 10.000km parcursi. 

 • Filtre Combustibil

  Filtre Combustibil

  Filtre Combustibil - un element estential pentru orice masina, ajuta la functionarea in parametrii normali a autovehicului si impiedica patrunderea murdarieri in zona de alimentare cu combustibil.

  Filtrele de combustibil se folosesc la pentru orice tip de combustibil - benzina/diesel.

  Aceasta filtrare trebuie sa fie efectuata pentru a impiedica patrunderea particulelor de murdarie in alimentarea cu combustibil.

 • Filtre Habitaclu

  Filtre Habitaclu

  Descopera pe site gama de filtre habitaclu auto pentru orice tip de masina. 

  Filtrele de particule de pe site-ul nostra opera o protectie ridicata impotriva prafului, polenului, particulelor si a fumului. 

  Filtru pentru habitaclu este o piesa inchisa intr-un cadru de plastic care poate fi mono sau multistrat. Astfel aerul trece printr-o hartie speciala care curata particulele.

 • Filtre Ulei

  Filtre Ulei

  Filtrul de ulei are rolul de a elimina substantive nocive gasite in uleiul de motor. Aceste subtante nocive pot fi metalice, rugina, diverse sedimente si alte impuritati. In aceasta categorie poti gasi filtre de ulei pentru orice tip de masina.

  Pe site-ul nostra poti gasi o gama completa de filtre ulei pentru orice tip de filtrare - mecánica, gravitacional, centrifugala, magnetica.

  Cel mai des intalnit filtru de ulei este cel mecanic in care uleiul este curatat printr-o hartie speciala din pasla. Se recomanda ca aceasta componenda sa fie schemata la timp pentru a asigura buna functionare a masinii.

 • Filtre Cutie Automata

  Filtre cutie automata

  Comanda acum filtre pentru cutia automata pentru orice tip de masina. Rolul acestor filtre este de a elimina impuritatile, distrugerea cimentarilor. 

Filtru categorie produs

Marca

Ignora acest pas

Model

Selectati filtrul anterior

Combustibil

Motorizare

KW

Preferinte cookie
Produsul a fost adaugat cu succes la comparatia de produse!
Newsletter

Inscrie-te la newsletter
si primesti un

odorizant auto

CADOU

Oferta valabila pentru urmatoarea comanda.